Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 06-07-2023, 23:55:39 »

 

Meta, kompania qe zoteron Facebook, Instagram dhe WhatsApp ka leshuar nje platforme te re te ngjashme me Twitter te quajtur Threads. Ne web mund ta vizitoni ne adresen threads.net dhe ne app stores mund te gjeni aplikacionin perkates.

Pse eshte me rendesi ky hap i Meta-s? Sepse duke perdorur gjendjen e tmerrshme ku Elon Musk e cuar Twitter pas blerjes disa muaj mepare, Mark Zuckerberg po perpiqet te kape nje tjeter treg qe ai nuk e mbizoteron. Duhet shtuar gjithashtu se konkurenca mund ta shtyje Twitter t'i pergjigjet me mire kerkesave te perdoruesve te tij.

A do kete impakt pozitiv per perdoruesit? Jo dhe aq ne fakt. Te gjithe e dime se cfare kompani e tmerrshme eshte Meta.

A do te kete sukses Threads? Askush nuk mund ta dije e koha do ta tregoje - por me shume mundesi JO.