×
Hyrja
Profili

Top 100 Blogjet sipas Technorati.com

Top 100 Blogjet sipas Technorati.com

· 1 · 491

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 22-09-2010, 01:10:07
Technorati.Com eshte direktori dhe makine kerkimi per blogjet anembane internetit. Technorati ka gjithashtu dhe nje liste me blogjet me te medha dhe me te popullore ne internet.

Renditja eshte si meposhte:

1. The Huffington Post
http://www.huffingtonpost.com

2. TechCrunch
http://www.techcrunch.com

3. Gizmodo
http://www.gizmodo.com

4. Mashable!
http://mashable.com

5. Engadget
http://www.engadget.com

6. Gawker
http://www.gawker.com

7. TMZ.com | Celebrity Gossip | …
http://www.tmz.com

8. Boing Boing
http://www.boingboing.net

9. The Daily Beast - Blogs and …
http://www.thedailybeast.com

10. ReadWriteWeb
http://www.readwriteweb.com

11. Hot Air
http://hotair.com

12. Think Progress
http://thinkprogress.org

13. CNN Political Ticker
http://politicalticker.blogs.cnn.com

14. Kotaku
http://www.kotaku.com

15. Lifehacker
http://www.lifehacker.com

16. Politics Daily
http://www.politicsdaily.com

17. Mediaite
http://www.mediaite.com

18. The Onion
http://theonion.com

19. Joystiq
http://www.joystiq.com

20. Jezebel
http://jezebel.com

21. The Official Google Blog
http://googleblog.blogspot.com

22. Popeater
http://www.popeater.com

23. BuzzFeed - Latest
http://www.buzzfeed.com

24. The Daily Dish | By Andrew …
http://andrewsullivan.theatlantic.com

25. TPMMuckraker
http://tpmmuckraker.talkingpointsmemo.com

Lista e plote gjendet ketu: http://technorati.com/blogs/top100/


 

6 menyra se si mund te infektoheni me Koronavirus sipas OBSH

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 16-07-2020, 00:24:05
nga M A X
Sa uje duhet te pime sipas peshes?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 29-04-2020, 19:59:27
nga M A X
Personaliteti juaj sipas grupit te gjakut

Nisur nga M A XRubrika Mix

Postimi i fundit 26-02-2020, 20:37:37
nga M A X
Mbiemrat me te perhapur ne Shqiperi sipas rajoneve

Nisur nga M A XRubrika Shqiptaria

Postimi i fundit 17-06-2019, 14:47:08
nga M A X
Gjendja aktuale e Shqiperise sipas televizionit italian

Nisur nga Elvira95Rubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 26-03-2019, 14:38:15
nga M A X