×
Hyrja
Profili

Top 500 - Domenet me te rendesishme ne internet

Top 500 - Domenet me te rendesishme ne internet

· 2 · 718

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 13-08-2010, 17:15:15
Me poshte keni listen me 500 domenet me te rendesishme ne internet, perpiluar nga SEOmoz.org
Listen e keni meposhte, ose duke ndjekur kete adrese: http://www.seomoz.org/top500

Top 500

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 14-08-2010, 09:54:39
Ja dhe faqet me te rendesishme ne internet. Ketu behet fjale per faqe te nje websiti dhe jo vetem nje websit i tere, edhe se ne disa raste jane faqet kryesore te nje domeni qe jane ne liste.  Lista eshte ketu http://www.seomoz.org/top500/pages
 Ka pak ndryshim ne renditje mes renditjes ne ate url dhe asaj renditjes qe jepet per shkarkim dhe qe une do ta ve meposhte.

Top500.Pages
 

Datat më të rëndësishme në histori

Nisur nga InfoZRubrika Historia

Postimi i fundit 28-05-2020, 23:44:40
nga InfoZ
“Familja është gjëja më e rëndësishme në botë”

Nisur nga M A XRubrika Familja

Postimi i fundit 02-05-2020, 19:29:01
nga erlehta
Si te blej Internet ne IPKO?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 23:52:17
nga M A X
Si te blej internet ne vala?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 24-03-2020, 20:53:04
nga InfoZ
Si te kemi internet falas?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 03-04-2020, 11:59:44
nga M A X