×
Hyrja
Profili

Tregohuni serioz si webmaster!

Tregohuni serioz si webmaster!

· 1 · 672

  • Postime: 165
  • Gjinia: Mashkull
Shkumbin.A
ne: 09-08-2009, 16:03:31
Interneti është një skenë teatri në të cilën ka vend për të gjithë, dhe ne shqipëtarët nëpërmjet punës tonë tregojm personalitetin dhe kulturën që na identifikon si shqipëtarë, cila do qoftë ajo punë por prioritare në fushën e webmastering, i tregon botës se edhe ne jemi të aftë, dimë ti kuptojmë bazat mbi të cilët qëndron thelbi i jetës, ndoshta jemi ende në rrugën e zhvillimit por krijimi i identitetit në internet arrihet në të gjitha aspektet. Si arrihet suksesi? nëse e sheh virtualitetin(webmastering) si mjet për të shyrë kohën por nga ana tjetër kërkon në greminat e kohës suksesin monetar, do të thotë nënvlersim i asaj që po kryen, joserioziteti me Vullnet zero është shumë largë suksesit gjithaspektivë. Kyçësi i suksesit është serioziteti dhe vullneti për të punuar, nëse këto “Teori” instalohen në praktikë, rruga drejt të sukses’shmes është shumë e shkurtër, duhet të luftojmë për atë që ne kërkojmë, duke u nisur nga pasioni për të punuar dhe në mbështetje të optimizmit, arrihet qëllimi për të cilën punojmë.

Marrë nga: http://www.albalab.info/2009/08/tregohuni-serioz-si-webmaster/