×

Vemjet e mediave sociale shqiptare

Vemjet e mediave sociale shqiptare

· 2 · 47

  • Postime: 22779
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 29-11-2019, 17:01:19
Ne keto dite te veshtira per Shqiperine ka nga ato qe vjedhin ndihmat, nga ata kerkojne te perfitojne nga fatkeqsia e te tjereve, por dhe nga ata qe per disa likes e klikime shesin shpirtin te djalli. Keto meposhte jane turpi i sociale shqiptare. Screenshot te nxjerra nga Brryli Brodway ne Facebook.

  • Postime: 22779
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 29-11-2019, 17:03:10
...