×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 29-11-2019, 17:03:10 »

...
Postuar nga: M A X
« ne: 29-11-2019, 17:01:19 »

Ne keto dite te veshtira per Shqiperine ka nga ato qe vjedhin ndihmat, nga ata kerkojne te perfitojne nga fatkeqsia e te tjereve, por dhe nga ata qe per disa likes e klikime shesin shpirtin te djalli. Keto meposhte jane turpi i sociale shqiptare. Screenshot te nxjerra nga Brryli Brodway ne Facebook.