×
Hyrja
Profili

Virtualizimi Shqipëtar!

Virtualizimi Shqipëtar!

· 1 · 624

  • Postime: 165
  • Gjinia: Mashkull
Shkumbin.A
ne: 29-07-2009, 16:08:49
Epoka e ndryshimeve duket që ka zbritur në stacionin e shqipëtarëve, vrojtuar në çdo aspekt ethet e perëndimizimit kanë kaluar në autostradën e së ardhmes për të stopuar tek shqipëtarët, jo më kotë kemi dëgjuar nga goja e fushatës në vitet e ndryshimit “Shqipëria është në moshën e internetit”, moshë kjo që do të sjellë virtualizimin e plotë të sajë, në dekadat e peridhës së errët ku parimorja “Vdis që të shpëtosh” valvonte në kështjellat e ngritura të regjimit shkatërrues, avanconin pikëpamjet e vështirësive jetike dhe ulnin konfidencën njerëzore, kjo shkatkoji prapambeturi edhe në aspketin virtual tek shqipëtarët. Pak metra më tutje ndodhet e shkuara që na tregon mbi gjendjen tonë “Pse kaq mbrapa”, gjithmonë duke ju referuar parimeve virutale e teknologjike, kohën e fundit në koncept të pergjithshëm dhe më të zgjeruar, shqipëria po përparon, zgjerimi i sirtarit të internetit me faqe shqipëtare që ndokush mund ti quaje humbje kohe apo diçka tjetër mbi të gjitha principi se po ecim drejt zhvillimit duhet të na gëzojë të gjithëve, një blog i vogël i shtjelluar në një çështje qoftë ajo edhe jokombëtare, nesër do ti tregoi botës “Po edhe ne jemi të aftë” duke krijuar një profil pozitiv tek ato. Që të besojmë në idetë tona duhet të punojmë për ti prmovuar ato, gjithmonë në munges të egoizmit dhe naivitetit.

Marrë nga: http://www.albalab.info/2009/07/virtualizimi-shqipetar/