×
Hyrja
Profili

WebMaster, profesion apo pasion?!

WebMaster, profesion apo pasion?!

· 1 · 706

  • Postime: 165
  • Gjinia: Mashkull
Shkumbin.A
ne: 26-07-2009, 15:18:14
Shqipëria ka hyrë në rrugën e duhur që të shpjerë drejt zhvillimit të mëtutjeshëm të tregut virtual më saktë webit, çdo ditë e më tepër rritet sirtari ku janë të rankuar faqet shqiptare, po mundohemi të dalim krejtësishtë nga errësira virtuale dhe ta harrojmë egzistencën e fjalës “Ilegalitet”, shum persona e shohin “webmaster” si pasion apo thjesht hobi, “Webmaster” është një fushmë shumë e madhe dhe ka vend për të gjithë ato që kan villnet të mirë dhe dëshirë për të punuar, duke ju dhënë si mundësi shumë fusha për tu drejtuar, në faktë “webmaster” është një profesion i pa zëvendësueshëm me të cilin mund të arrish shumë largë, pa marrë para sysh se në cilën fushë të tij ke arritur në perfeksion, webmasterat shqipëtar kryesishtë të rinjë që i hyjnë kësaj rruge mundohen që qysh në ditët e para të tij pasi ka krijuar një projekt(faqe) ta monetizojë atë, kjo është shum gabim, studijoj fushat e këtij profesioni, perfeksionohu në disa prej tyre, monetizimi(të ardhurat) vijnë vet më vonë edhe atë duke të ndryshuar mendimin se do vazhdoh ndonjë drejtim tjetër në jet;. “Webmastering” është profesion vetëm atëherë kur e ndjen veten se je webmaster i vërtet.

Marrë nga: http://www.albalab.info/2009/07/webmaster-profesion-apo-pasion/
« Editimi i fundit: 26-07-2009, 15:59:47 nga M A X »