×
Hyrja
Profili

Wikipedia ndryshon pamje

Wikipedia ndryshon pamje

· 1 · 522

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 13-05-2010, 22:45:29


Wikipedia, enciklopedia e lire dhe e hapur pas shume vitesh ben disa ndryshime ne dizajn, edhe se keto ndryshime nuk jane shume thelbesore. Sidoqofte ato jane per t'u vene re dhe personalisht me pelqejne. Per momentin vetem Wikipedia anglisht paraqitet me dizajnin e ri, ndersa te tjerat mbase ne ditet ne vazhdim do t'i pershtaten pamjes se re.

Per te pare nga afer ndryshimet vizitoni Wikipedia ne anglisht: http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page