Shikoni eklipsin Live

· 1 · 1056

Shikoni eklipsin Live

· 1 · 1056

  • Gjinia: Mashkull
  • i identifikuar
    Poshnja
    ne: 03-11-2013, 12:21:17

    Sot pritet të ketë eklips të plotë diellorë në zonën e Afrikës. Por shumë persona që iu pëlqen ky fenomen, që ndodhë rrallë, nuk është e mundur që të udhëtojnë për në Afrikë dhe ta shikojnë. Por të mos shqetësohen pasi ka Youtube ka marrë masa për të na e sjellë na shtëpinë gjithsecilit. per me teper lexoni ->Shikoni eklipsin ne kohe reale