×

Shikoni eklipsin Live

Shikoni eklipsin Live

· 2 · 1142

  • Postime: 1070
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
ne: 03-11-2013, 12:21:17

Sot pritet të ketë eklips të plotë diellorë në zonën e Afrikës. Por shumë persona që iu pëlqen ky fenomen, që ndodhë rrallë, nuk është e mundur që të udhëtojnë për në Afrikë dhe ta shikojnë. Por të mos shqetësohen pasi ka Youtube ka marrë masa për të na e sjellë na shtëpinë gjithsecilit. per me teper lexoni ->Shikoni eklipsin ne kohe reale

  • Postime: 1070
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#1 ne: 07-09-2019, 12:16:04
Sot pritet të ketë eklips të plotë diellorë në zonën e Afrikës. Por shumë persona që iu pëlqen ky fenomen, që ndodhë rrallë, nuk është e mundur që të udhëtojnë për në Afrikë dhe ta shikojnë. Por të mos shqetësohen pasi ka Youtube ka marrë masa për të na e sjellë na shtëpinë gjithsecilit. per me teper lexoni ->Shikoni eklipsin ne kohe reale
Meqenëse domain është ndryshuar linku i ri është eklipsi i diellit