×
Hyrja
Profili

Ruprike e vecante per tekste kengeshPergjigje nga: albboo, Rronad, tinky19
G.Bani Texte


*
Zara
ne: 07-10-2009, 10:45:43
Tekste te kengeve arbereshe

Tekste Këngësh

...


Pergjigje nga: KingS00l, hebib, Aliskenderaj
Grupi i Lapardhase
KingS00l Citim nga: KingS00l ne 11-01-2008, 00:38...
Do thoshja qe për ata qe degjojne kenge labe grupi i lapardhase ka perfaqesuar perlat e kenges shqipetare ne tjetër nivel dhe me mjeshtri te pa pare. Disa prej kengeve gjenden ne youtube. U mahnita te them te drejtën kur pash NAzif Celen e Hysni zelen me këngën Janines ci


Pergjigje nga: ilahi, Getoarja, ximiximiximi
ILAHI TEKSTE SHQIP

Pergjigje nga: folkloristi, arbias, agimi72
Tekste Këngësh Folklorike


*
frajapr
ne: 27-04-2008, 11:28:16
Tekste kengesh dhe kenge mp3 per femije

Tekste Këngësh

kenge per femij i gjen ke muzika shqiptare mp3 pak me posht flm eurogina


Terenc
ne: 21-03-2007, 03:36:38
Jo teme ne "new topic".

Tekste Këngësh

Jo teme ne "new topic". Beni kerkesen ne vendin e duhur. Postoni ne vendin e duhur.Mos hapni teme per nje tekst.

erlehta
ne: 27-12-2006, 17:43:28
"Was wir alleine nicht schaffen"

Tekste Këngësh

 Während sich andere plagenund nichts passiertsind wir zur rechten Zeit am rechten Ortund alles ist arrangiertich bin dankbar dafürweil ich jeden Tag mit meinen Brüdern und Schwesterndas echte Leben spürWas wir alleine nicht schaffenDas schaffen wir dann zusammenDazu bruachen wir keinerlei Waffe...

Pergjigje nga: kengaime, erlehta
"Last Christmas"

  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board