Ftese per pese ne Top Channel - Televizion

×
Hyrja
Profili

Ftese per pese ne Top Channel

Ftese per pese ne Top Channel

· 1 · 152

  • Postime: 21592

ne: 03-03-2020, 19:50:42
“Ftesë në pesë” është një program sa informues aq edhe argëtues. Ngjarje kulturore, ndodhi në jetën e VIP-ve, fokusim mbi marrëdheniet familjare të politikaneve e personave publike, pasqyrim të historive të prodhuara nga reality dhe talent show të ndryshëm. Prezantuar nga Bieta Sulo.

Temat e fundit