×

JU FLET PRISHTINA ne Klan Kosova

JU FLET PRISHTINA ne Klan Kosova

· 1 · 94

  • Postime: 21103
InfoZ
ne: 03-03-2020, 20:37:06

JU FLET PRISHTINA
 

Ikin 227 mijë persona, Shqipëria dhe Kosova me eksodin më të lartë në rajon

Nisur nga InfoZRubrika Shqiptaria

Postimi i fundit 01-06-2020, 22:34:42
nga InfoZ
Lajmet nga Kosova

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 20-05-2020, 22:48:47
nga InfoZ
Elisa Prishtina (info, foto, video)

Nisur nga M A XRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 25-05-2020, 17:21:03
nga M A X
Kosova-sot.info

Nisur nga M A XRubrika Portalet Shqiptare

Postimi i fundit 14-04-2020, 23:57:36
nga M A X
MEHMET KOSOVA

Nisur nga M A XRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 14-04-2020, 14:58:01
nga M A X