Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 14-10-2021, 14:39:24 »

12. Njerëzit që kanë fëmijë, kanë 2+ abonime në Netflix. 😁
Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 07-09-2021, 13:01:26 »

 

1.Një burrë i quajtur Marc Randolph themeloi Netflix. Ideja e krijimit të Netflix erdhi në 1997 kur CEO-themeluesi u ngarkua me një tarifë prej 40 dollarë për një kthim të vonshëm të një kopjeje të VHS të Apollo 13.

2.Punonjësit janë betuar për fshehtësinë dhe askush nuk e di për vendndodhjen e “magazinave të DVD”.

3.Blockbuster, një kompani tjetër e DVD me qira refuzoi oferta të shumta për të blerë Netflix.

4.Emri i parë i Netflix në letër ishte Kibble.

5.Netflix u lejon punonjësve të saj të bëjnë ditë pushimi sa të duan.

6.Netflix vlerëson se një përdorues shfleton bibliotekën Netflix vetëm për rreth dy minuta, para se të bëjë një zgjedhje ose thjesht të heqë dorë.

7.Abonentët të paktën shikojnë 2 orë përmbajtje në ditë.

8.Netflix është një vit më i vjetër se Google.

9.Gjatë kohëve të hershme të internetit në 1997, Netflix ofroi DVD me qira të pakufizuar përmes postës për një abonim mujor, pastaj filloi të ofrojë shërbime transmetimi në vitin 2007.

10.Netflix u nominua për Oskarin e tij të parë në vitin 2014. Ishte gjithashtu shërbimi i parë transmetues që fitoi një çmim të Hollivudit.

11.Njerëzit që kanë fëmijë statistikisht kanë më shumë gjasa të kenë një abonim në Netflix./lapsi.al