Poll

Sipas jush cilat jane problemet me te medha?!

Krimi/korrupsioni/trafiqet e paligjshme
46 (34.6%)
Problemet ekonomike (papunesi, uje, drita, sherbim shendetsor)
43 (32.3%)
Infrastruktura e keqe (rruget, portet, sherbimet publike)
2 (1.5%)
Emigrimi ne mase (intelektualet, te rinjte, profesionistet)
1 (0.8%)
Prona private
8 (6%)
Gjakmarrja/Hakmarrja personale (pa pyetur ligjet e shtetit)
4 (3%)
Problemet politike (jostabiliteti politik, problemet elektorale)
14 (10.5%)
Nderhyrja e te huajve (administrimi i puneve shteterore nga te huaj, si ne Kosove psh)
15 (11.3%)

Total Members Voted: 128

Cilat mendoni se jane problemet me madhore te shqiptareve!

· 271 · 25002

Cilat mendoni se jane problemet me madhore te shqiptareve!

· 271 · 25002

 • Gender: Male
 • Logged
  erand81
  Reply #270 on: 16-01-2014, 22:06:56
  Niveli i kultures sh i ulet per nje mase te gjere te popullit. Kjo gje con ne te gjitha alternativat e permendura ne sondazh plus te tjera.

  xx
  Shtypi amerikan: Berisha, figura madhore e transformimit të Shqipërisë

  Started by Berni on Temat e Dites

  11 Replies
  392 Views
  Last post 06-10-2011, 09:53:01
  by Mishel...............
  xx
  2008, viti i shqiptarëve

  Started by M A X on Temat e Dites

  4 Replies
  657 Views
  Last post 31-12-2008, 11:48:28
  by Amarda 77
  xx
  Kosovën, antikomunistët ia kthyen shqiptarëve!

  Started by bilderberg on Temat e Dites

  0 Replies
  289 Views
  Last post 07-05-2008, 10:57:58
  by bilderberg
  xx
  Modeli qeverisës dhe “vitet e shqiptarëve”

  Started by Berni on Temat e Dites

  2 Replies
  308 Views
  Last post 18-06-2008, 09:03:44
  by Capkenja