×

Temat Aktuale - Biseda, Diskutime, Lajme

Ju rrefej 1997-ten...

Nisur nga PetritKola · 20 · 4212

TOPALLI - AKUZON PRESIDENTIN

Nisur nga arbias · 0 · 436

Identiteti i përdorur

Nisur nga M A X · 0 · 434

Leka Zogu tërhiqet nga politika

Nisur nga Berni · 10 · 866

Shkoll greke dhe ne Himare

Nisur nga patrioti « 1 2 3 » · 69 · 4527

Republika Federale e Shqiperise!

Nisur nga M A X · 3 · 106