×

Temat Aktuale - Biseda, Diskutime, Lajme

Rama dhe “Xhorxh pijaneci”

Nisur nga Berni · 3 · 355

Vendoset shembja e Piramidës

Nisur nga M A X · 4 · 356

Rama: Kam rigjetur lirinë time

Nisur nga M A X · 1 · 272

Festa e Kurban Bajramit

Nisur nga M A X · 1 · 365

Berisha ne Izrael

Nisur nga M A X · 5 · 411

Zori i madh i Thacit

Nisur nga Oqeani · 2 · 420

Poshtë dinastia!

Nisur nga balkan02 · 1 · 368

Drejtësia lindi... e vdekur

Nisur nga TATU · 10 · 528