×

Këndvështrime Teologjike - Biseda e Diskutime

A janë thirrjet një ofeze?

Nisur nga Anesti  | Postimi i fundit nga ofthmani    · 1 · 1242

Ku mund të na çojnë konvertimet?!

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga ofthmani    « 1 2 3 » · 74 · 7273

Gezuar Bajramin

Nisur nga Sociologu03  | Postimi i fundit nga Mjeku Popullor    · 3 · 1998

The "J" files

Nisur nga miku  | Postimi i fundit nga CentauR.    « 1 2 3 » · 68 · 7034

Çfarë besojnë anetaret e këtij forumi?

Nisur nga konti  | Postimi i fundit nga Syrgjyn    « 1 2 » · 32 · 6255

Edukata fetare?!

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga besimtare    · 12 · 7883

Prifti antar i bandes se krimit.

Nisur nga Jakubi  | Postimi i fundit nga Berni    · 3 · 915

Kishes katolike, i hiqent taksat ekonomike

Nisur nga Jakubi  | Postimi i fundit nga Anesti    « 1 2 » · 32 · 2536

Ligjerate Islame ne Kishe

Nisur nga Jakubi  | Postimi i fundit nga Jakubi    · 0 · 1362

A ka një islam evropian?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga uthmani7    · 1 · 936

A mund t'a quajme Trinine nje Alterego?

Nisur nga Lizi  | Postimi i fundit nga mishel    · 3 · 1084

Konvertimet Amin dhe Amen

Nisur nga Jakubi  | Postimi i fundit nga Jakubi    · 0 · 738

Cfar thote Kurani per pushtuesin?

Nisur nga Anesti  | Postimi i fundit nga Anesti    · 10 · 1366

Shume pak tolerance ne Kuran

Nisur nga Anesti  | Postimi i fundit nga M.SHKODRANI    « 1 2 3 » · 57 · 4573

Ju ftoj tek forumi teologjik

Nisur nga Anesti  | Postimi i fundit nga Syrgjyn    · 6 · 924

Bin Laden ne vitin 1993

Nisur nga Anesti  | Postimi i fundit nga Anesti    · 0 · 566

Poligamia ne fene islame

Nisur nga xXx  | Postimi i fundit nga CentauR.    « 1 2 3 » · 58 · 9525

Kurani dhe Nostradamusi

Nisur nga CentauR.  | Postimi i fundit nga CentauR.    · 15 · 4172

Islami, Krishterimi dhe Thirrja Sataniste

Nisur nga Albislam  | Postimi i fundit nga Senad    · 8 · 3803

Dialog me myslimanët

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 635

"E vrane sektet fetare"

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 1 · 1133