×

Këndvështrime Teologjike - Biseda e Diskutime

Kurani-Bibla-shkenca moderne

Nisur nga sulltani  | Postimi i fundit nga sulltani    « 1 2 » · 33 · 3131

A me ndihmoni dot?

Nisur nga victoria  | Postimi i fundit nga Hasani    · 11 · 1947

Gezuar vitin e ri Hixhri

Nisur nga M.SHKODRANI  | Postimi i fundit nga Hasani    · 4 · 1084

"Syu i keq"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga kreksi    · 2 · 981

``Zoti ne Veshtiresi``

Nisur nga Hersianna  | Postimi i fundit nga ibraim    · 3 · 736

Populli shqiptare nuk ushtron asnje fe.

Nisur nga UNITED ALBANIA  | Postimi i fundit nga ibraim    · 19 · 1541

lindja dhe vdekja

Nisur nga leni  | Postimi i fundit nga grupi lemeria    · 7 · 5452

Univerzitete Fetare

Nisur nga Doni  | Postimi i fundit nga Doni    · 1 · 901

Une jam Alfa dhe Omega..

Nisur nga Ωμέγα  | Postimi i fundit nga leni    · 1 · 941

BIBLA THOTE JAM E NDRYSHUAR

Nisur nga princ  | Postimi i fundit nga princ    · 1 · 722

Toleranca fetare vetem per jomuslimanet

Nisur nga Gjumashi  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 0 · 889

Islami Denon Terrorizmin!

Nisur nga Alban  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 1164

The Interview With God

Nisur nga Garfield  | Postimi i fundit nga Garfield    · 0 · 589

Bazat e Bibles!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 15 · 2050

Emrat e Perendise!

Nisur nga Alban  | Postimi i fundit nga Alban    · 1 · 1007