A DO TE NDODHE DITA E GJYKIMIT?! - Teologjia

×
Hyrja
Profili

A DO TE NDODHE DITA E GJYKIMIT?!

A DO TE NDODHE DITA E GJYKIMIT?!

· 15 · 5236

 • Postime: 1

ne: 09-05-2006, 14:45:19
 NGA I MOQMI

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 21-09-2012, 21:59:45
Dita e Gjykimit ka ndodhur, dikur kur njerezit, apo llojet ishin nje tribu dhe bota ishte xhungel! Por nese do te ndodhe perseri kjo eshte nje mister i madh.

 • Postime: 12743

#2 ne: 21-09-2012, 23:35:46
ardht i   ore e  me pare e te bijme rehat

 • Postime: 1283

#3 ne: 21-09-2012, 23:40:39
ardht i   ore e  me pare e te bijme rehat
Hesht sepse kemi pune per te kryer :D

 • Postime: 12743

#4 ne: 21-09-2012, 23:46:51
hajde se do punosh  ne boten  tjeter

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#5 ne: 21-09-2012, 23:50:47
ardht i   ore e  me pare e te bijme rehat

tobestafkurullah larg qofte

#6 ne: 01-10-2012, 20:48:51
Dita e gjykimit do ndodhi ne 12 Dhjetor 2012.

 • Postime: 12743

#7 ne: 01-10-2012, 21:29:11
na e afrove nja 9 dite ti mo

#8 ne: 01-10-2012, 22:04:30
Diku ne ate muaj do ndodhi. E vdekme. E ke prej meje ket.

 • Postime: 12743

#9 ne: 01-10-2012, 22:15:22
rendesi ka jo ne fillim muji se ashtu kam i sebep

te ty do vij si fillim. na trego si do ishte

.

#10 ne: 01-10-2012, 22:22:31
Ne, meqe jemi 6 ore para, do e hajme te paret. Me merr ne telefon gjate apokalipsit qe ta shpjegoj me detaj.

 • Postime: 12743

#11 ne: 01-10-2012, 22:26:29
for shuregjer ath klm lol

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull

#12 ne: 30-01-2013, 19:35:22
T'vjen qejf kur ben for shure, por po t'kapi dita e gjykimit ne rruge s'do besh dot for shure

 • Postime: 12743

#13 ne: 30-01-2013, 23:07:05
Po si do bej for shit?

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull

#14 ne: 31-01-2013, 16:28:06
for shit is a little bit difficult, dont be greedy, just shriek!

Temat e fundit