A do vij një ditë fundi i Botes ! - Teologjia

×
Hyrja
Profili

A do vij një ditë fundi i Botes !

A do vij një ditë fundi i Botes !

· 2 · 1523

  • Postime: 27103
  • Gjinia: Mashkull

ne: 16-04-2007, 04:06:05
Sdija se cfar titulli tja vija taman,po pati ndonjë mendim me te mirë tma thoje qe tja ndërroje.

Mbrem isha me 2 shokë njeri Mysliman dhe tjetri Katolik,po flisnin për punën e Kuranit dhe Bibles për Muhamedin dhe Jezusin unë nuk nderhyva ne muhabet pasi nuk kam lexuar asnjë nga këto 2 libra,Disa sure te kuranit i kam mësuar kur kam qenë i vogël,dhe shkoja çdo të premte ne Xhami,kurse tani vetëm për Bajram,pasi nuk jam marrë shumë me këto pune,e respektoj fenë qe kam,pasi nuk pij alkol,ver e mish derri nuk fus ne goje,dhe disa gjëra te tjera qe ka feja Myslimane.

Tani duhet te dal te tema,ja bënte njeri nga shoket qe si mbas Kuranit janë duke ndodh disa gjëra si 11 shtatori,si sunami,meshkujt do vishen si femra e femrat si meshkuj dhe këto gjëra janë ber ne realitet dhe për te nxehtin e madh qe po bën tani është shkruar në Kuran thoshte shoku,ja bënte se këto qe po ndodhin janë gjërat e mezit ndërsa te gjërat qe do sjellin e fundin e njerezimit nuk tha gjë,mund tme tregoj ndonjëri me shumë rreth kësaj teme,se cfar ka ndodhur cfar është duke ndodhur dhe cfar do ndodhi.
« Editimi i fundit: 20-04-2007, 18:00:30 nga Bekimi »

#1 ne: 07-10-2010, 02:36:51
pa dyshim .....PO....

Temat e fundit