×
Hyrja
Profili

Prifti dhe Ateisti

Prifti dhe Ateisti

· 2 · 687

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 22-06-2019, 16:47:19

  • Postime: 1752
  • Gjinia: Femer
Parloté
#1 ne: 25-06-2019, 13:25:01
Një shpjegim mjaft llogjik në lidhje me ngjashmërinë e njeriut me Zotin ku shpirti është i pavdekshëm. Aftësisë për të menduar, dashur, vendosur lirshëm, liria dhe dashuria e shpirtit, komponenete që na aforojnë te jeta e Zotit.
Zoti respekton lirinë - e shpërblen veprën e mirë reflekton arsyen e "pse" u krijua njeriu.
Kisha katolike vlerson kritikat konstruktive - këtu pasqyrohet qëndrimi i hapur ndaj mendimeve të ndryshme pa lakuar besimin individual.
Nuk ka biletë automatike për parajsë vetëm se je besimtar - është mënyra më e mirë për të shpjeguar se njerëzia nuk ka fund, sipas fesë.