Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 25-06-2019, 13:25:01 »

Një shpjegim mjaft llogjik në lidhje me ngjashmërinë e njeriut me Zotin ku shpirti është i pavdekshëm. Aftësisë për të menduar, dashur, vendosur lirshëm, liria dhe dashuria e shpirtit, komponenete që na aforojnë te jeta e Zotit.
Zoti respekton lirinë - e shpërblen veprën e mirë reflekton arsyen e "pse" u krijua njeriu.
Kisha katolike vlerson kritikat konstruktive - këtu pasqyrohet qëndrimi i hapur ndaj mendimeve të ndryshme pa lakuar besimin individual.
Nuk ka biletë automatike për parajsë vetëm se je besimtar - është mënyra më e mirë për të shpjeguar se njerëzia nuk ka fund, sipas fesë.
Postuar nga: M A X
« ne: 22-06-2019, 16:47:19 »