Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: hendrix
« ne: 15-07-2011, 01:35:54 »

   
çfarë besimi fetar keni?

Si gjithe Profetet e Zotit

Postuar nga: Kisss
« ne: 17-06-2011, 17:00:50 »

Jam me ty :D
Tani vjen pyetja cfare lloj shqiptari ? Nga ata qe kane kontribuar positivisht ne jeten dhe shoqerine, apo nga ata qe kane dhene te kunderten ? :-)
Postuar nga: DiniL
« ne: 06-06-2011, 13:15:21 »

Postuar nga: h75
« ne: 06-06-2011, 00:06:14 »

Krenare qe jam 100 % KATOLIKE.
Une do ta perdorja fjalen "i kenaqur" sepse krenar njeriu duhet te jete vetem per bemat e veta, e nuk pse te jete krenar pse i perket nje feje, nje kombi etj. Njeriu lind ne nje rreth shoqeror qe ka fe e komb te caktuar, e per kete as nuk duhet te jete krenar e as t'i vije turp.
Postuar nga: Kacurelsja
« ne: 26-05-2011, 14:55:10 »

100% Shqiptare
Postuar nga: LONUSHJA
« ne: 01-10-2010, 04:12:07 »

I perkas dy Besimeve. Ortodoks dhe Myslinan :)
     Ne te njejten kos smundesh me then Po...Jo  :) po ose jo    hmmmmm:
Postuar nga: Ami
« ne: 30-09-2010, 10:49:55 »

Krenare qe jam 100 % KATOLIKE.
Postuar nga: LONUSHJA
« ne: 30-09-2010, 05:10:58 »

musliman Elhamdulilah
Postuar nga: Nore
« ne: 01-07-2010, 20:33:42 »

mysliman.
Postuar nga: agnusdei
« ne: 23-09-2005, 14:35:07 »

Protestante (E KRISHTERE 100%.... )