Çfarë besimi fetar keni? - 4 - Teologjia

×
Hyrja
Profili

Sondazh

Çfarë besimi fetar keni?

Musliman
101 (70.1%)
Katolik
15 (10.4%)
Ortodoks
8 (5.6%)
Protestan
3 (2.1%)
Agnostik
6 (4.2%)
Ateist
8 (5.6%)
Budist
3 (2.1%)

Numri i anetareve qe votuan: 124

Çfarë besimi fetar keni?

Çfarë besimi fetar keni?

· 82 · 12707

 • Postime: 855
 • Gjinia: Femer

#75 ne: 30-09-2010, 10:49:55
Krenare qe jam 100 % KATOLIKE.

#76 ne: 01-10-2010, 04:12:07
I perkas dy Besimeve. Ortodoks dhe Myslinan :)
     Ne te njejten kos smundesh me then Po...Jo  :) po ose jo    hmmmmm:

 • Postime: 6093
 • Gjinia: Femer

#77 ne: 26-05-2011, 14:55:10
100% Shqiptare

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull

#78 ne: 06-06-2011, 00:06:14
Krenare qe jam 100 % KATOLIKE.
Une do ta perdorja fjalen "i kenaqur" sepse krenar njeriu duhet te jete vetem per bemat e veta, e nuk pse te jete krenar pse i perket nje feje, nje kombi etj. Njeriu lind ne nje rreth shoqeror qe ka fe e komb te caktuar, e per kete as nuk duhet te jete krenar e as t'i vije turp.

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#79 ne: 06-06-2011, 13:15:21
« Editimi i fundit: 17-06-2011, 16:58:58 nga Kisss »

 • Postime: 1740
 • Gjinia: Mashkull

#80 ne: 17-06-2011, 17:00:50
Jam me ty :D
Tani vjen pyetja cfare lloj shqiptari ? Nga ata qe kane kontribuar positivisht ne jeten dhe shoqerine, apo nga ata qe kane dhene te kunderten ? :-)

 • Postime: 190

#81 ne: 15-07-2011, 01:35:54
   
çfarë besimi fetar keni?

Si gjithe Profetet e Zotit


Temat e fundit