Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: mrgashi
« ne: 19-04-2012, 04:45:02 »

po pse jo.
mesimi eshte njohuri , feja vetem cka i jep edhe me shume diciplin nxensit ne shkolle se pse nxensi njohet edhe behet me i vetdishem se sa me i degju fjalet e cdo kujt jo pse kjo kshu jo pse ajo ashtu pra un jam per PO dhe e shof shum te arsyshme.

http://www.youtube.com/watch?v=6csnHsWBHNA#
Postuar nga: besimtare shqiptare
« ne: 28-02-2011, 04:22:29 »

kisha pranue te futet feja neper shkolla .. "shkolla pa Fe si shtepia pa Streh"
Postuar nga: h75
« ne: 05-10-2010, 12:38:28 »

ue mendoj qe ndertimi i minareve ne shkolla do te ishte me efektiv se futja e lendes fetare
sa per lenden fetare mendoj, sigurisht, domethene po se po jo.
pra ne duhet te kujdesemi per brezin e ardhshem, ata ka rrezik te behen me te mire se ne, prandaj ne duhet ta parandalojme
dhe...perfundimisht, une votoj pro asaj dhe kunder ketij
Postuar nga: LONUSHJA
« ne: 05-10-2010, 02:43:18 »

...Aminnn  gjithashtu :)
Postuar nga: myvela dervishaj
« ne: 05-10-2010, 01:02:05 »

ZOTI I MADH te ndihmofte ne jete!
Postuar nga: LONUSHJA
« ne: 05-10-2010, 00:23:58 »

 i bashkangjitem mendimit  myvlea  Respekt.....
Postuar nga: myvela dervishaj
« ne: 02-10-2010, 15:43:07 »

Jam shume dakort te futet lenda e e fese Islame neper shkolla .Vertet aty mesohet se si te falenderojme ZOTIN E MADH  eshte NJE  ,te mesojne se si te sillen femijet ne shoqeri,  qe eshte problem global, ne familje. Keshtu ata do jen me te mbrojtur duke patur respekt per ZOTIN E GJITHFUQISHEM,MESHIRUES,  duke u larguar nga sjelljet e pahijeshme, nga imorali ,nga droga, prostitucioni, pra femijeve, brezit te rri te tashmes do i mbetet vetem nje vyrtyt sjallja e hijeshme

                                               myvela
Postuar nga: LONUSHJA
« ne: 02-10-2010, 05:38:20 »

Fen islame e pranon gjith bota..dita dites ritet  qka ju pengon feja islame ne shkolla ?  tregoni ku esht shkaku ? sepse adhurohet vetun 1 Zot  apo ,, pse ZOTI  ju dha frymen dhe ju dha jet ku qendron problemi .....mos u idheroni me krijuesin por falemenderoeni mos u beni jo falemenderues !
Postuar nga: titi10
« ne: 22-12-2009, 21:28:37 »

feja dhe mund te futet si lende fakultative.
Postuar nga: h75
« ne: 22-12-2009, 20:05:25 »

feja nuk e ka vendin ne shkolle
nje dite tjeter do te shkruaj me gjate se sot nuk kam kohe