Mesimi i fese ne shkolla - 5 - Teologjia

×
Hyrja
Profili

Sondazh

A duhet vene mesimi i fese si lende shkollore?

Po
45 (62.5%)
Jo
26 (36.1%)
Nuk e di
1 (1.4%)

Numri i anetareve qe votuan: 59

Mesimi i fese ne shkolla

Mesimi i fese ne shkolla

· 107 · 14748

  • Postime: 72

#100 ne: 02-10-2010, 15:43:07
Jam shume dakort te futet lenda e e fese Islame neper shkolla .Vertet aty mesohet se si te falenderojme ZOTIN E MADH  eshte NJE  ,te mesojne se si te sillen femijet ne shoqeri,  qe eshte problem global, ne familje. Keshtu ata do jen me te mbrojtur duke patur respekt per ZOTIN E GJITHFUQISHEM,MESHIRUES,  duke u larguar nga sjelljet e pahijeshme, nga imorali ,nga droga, prostitucioni, pra femijeve, brezit te rri te tashmes do i mbetet vetem nje vyrtyt sjallja e hijeshme

                                               myvela

#101 ne: 05-10-2010, 00:23:58
 i bashkangjitem mendimit  myvlea  Respekt.....

  • Postime: 72

#102 ne: 05-10-2010, 01:02:05
ZOTI I MADH te ndihmofte ne jete!

#103 ne: 05-10-2010, 02:43:18
...Aminnn  gjithashtu :)

  • Postime: 720
  • Gjinia: Mashkull

#104 ne: 05-10-2010, 12:38:28
ue mendoj qe ndertimi i minareve ne shkolla do te ishte me efektiv se futja e lendes fetare
sa per lenden fetare mendoj, sigurisht, domethene po se po jo.
pra ne duhet te kujdesemi per brezin e ardhshem, ata ka rrezik te behen me te mire se ne, prandaj ne duhet ta parandalojme
dhe...perfundimisht, une votoj pro asaj dhe kunder ketij

#105 ne: 28-02-2011, 04:22:29
kisha pranue te futet feja neper shkolla .. "shkolla pa Fe si shtepia pa Streh"

  • Postime: 49
  • Gjinia: Mashkull

#106 ne: 19-04-2012, 04:45:02
po pse jo.
mesimi eshte njohuri , feja vetem cka i jep edhe me shume diciplin nxensit ne shkolle se pse nxensi njohet edhe behet me i vetdishem se sa me i degju fjalet e cdo kujt jo pse kjo kshu jo pse ajo ashtu pra un jam per PO dhe e shof shum te arsyshme.


Temat e fundit