×

Mrekulli apo Rastesi?

Mrekulli apo Rastesi?

· 35 · 4150

 • Postime: 2028
 • Gjinia: Mashkull
sulltani
ne: 31-05-2005, 22:28:35
Emri Allah manifestohet ne vende te ndryshme si: natyre, krijesa, natyre,etj.

Gjykoni vete.

poshte keni emrin allah ne shalqi dhe ne hojet e bleteve.

[attachment[/attachment]

[attachment[/attachment]

 • Postime: 2028
 • Gjinia: Mashkull
sulltani
#1 ne: 31-05-2005, 22:29:41
ne trupin e peshkut dhe deget e kaktusit qe formojne emrin allah

[attachment[/attachment]

[attachment[/attachment]

 • Postime: 2028
 • Gjinia: Mashkull
sulltani
#2 ne: 31-05-2005, 22:33:50
ne veshin e femijes dhe nje pyll ne gjermani ku pemet kane formuar me deget e tyre fjalet: la ilahe il Allah (nuk ka zot tjeter vec Allahut)

[attachment[/attachment]

 • Postime: 2028
 • Gjinia: Mashkull
sulltani
#3 ne: 01-06-2005, 12:38:17
ja dhe pema ne formen e njeriut duke u falur ne drejtim te qabes(kibles)

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#4 ne: 01-06-2005, 12:54:20
Allahu egber

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#5 ne: 01-06-2005, 13:01:56
Allahu egber

[attachment[/attachment]

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#6 ne: 01-06-2005, 13:14:19
Allahu egber

[attachment[/attachment]

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#7 ne: 01-06-2005, 13:15:24
Allahu egber

[attachment[/attachment]

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#8 ne: 01-06-2005, 13:16:27
Allahu egber

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#9 ne: 01-06-2005, 13:23:07
Allahu egber

[attachment[/attachment]

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#10 ne: 01-06-2005, 13:24:00
Allahu egber

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#11 ne: 01-06-2005, 13:31:33
Allahu egber

Ja ketyre dy femive ju shkruan ne ball Allah. SUBHANALLAH

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#12 ne: 01-06-2005, 13:33:00
Allahu egber

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#13 ne: 01-06-2005, 13:33:44
Allahu egber

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#14 ne: 01-06-2005, 13:42:53
Allahu egber

[attachment[/attachment]

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#15 ne: 01-06-2005, 13:43:31
Allahu egber

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#16 ne: 01-06-2005, 13:46:30
Allahu egber

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#17 ne: 01-06-2005, 13:48:40
Allahu egber

Ja ketu ne dy kraht e flutrres shkruan ALLAH.

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#18 ne: 01-06-2005, 13:50:48
Allahu egber

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#19 ne: 01-06-2005, 13:54:21
Allahu egber

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#20 ne: 01-06-2005, 13:56:14
Allahu egber

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#21 ne: 01-06-2005, 13:57:45
Allahu egber

Ne Tsunami

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#22 ne: 01-06-2005, 14:01:08
Allahu egber

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#23 ne: 01-06-2005, 14:03:41
Allahu egber

[attachment[/attachment]

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Bani gjk
#24 ne: 01-06-2005, 14:28:31
Allahu egber

Ja si shkruhet ne gjuhen Arabe ALLAH.

Vllezer dhe motrra musliman i kam edhe disa foto tjera por per shkak madhsis nuk po mundem ti postoj ketu ne forum, qe ka deshir ndonjeri prej juve per ato foto lirshit mundet te hy ne msn timin dhe tja dergoj ato foto nepermjet msn.
Dhe e falemenderoi Sulltanin per ket tem qe ka hapur, me gjith se ne disa qeshtje po kundershtohem por prap se prap jemi vllezer dhe nuk duhet te perqahmi per ndonje kqkuptim te vogel, duam ta qojm fjalen e  e Muhamedit a.s ne vend kur thot: Mos u perqani o ymeti im, por rrini gjithnje te bashkuar se vetem keshtu perparon islami.

Dhe tash  i pys  Ateista se si esht e mundur gjith keto mrekulli te shifen me sy dhe prap se prap nuk besoni, si esht e mundur se ne Tsunami (Achen) as nje xhami nuk u rrenu nga katastrofa qe ndodhi, 11 xhamia kan qen dhe as nje nuk u rrenu si si?
Ndoshta thon  qe kan qen matrrijalisht te forta, jo o shkurt pams, ato kan qen me matrrijal te vjeter 200 e 300 vite, ka pasu ndertesa qe kan qen 1000 her me te forta matrrijalisht si p.sh Spitali, kazermat  e ushtrris, Ndertesa etj etj, dhe gjitha jon rrenu perveq ketyre xhamiave, atheher kush esht mbrojtsi i tyre! ALLAHU xh.h.

Selam alejkem vllezer dhe motrra

[attachment[/attachment]
« Editimi i fundit: 01-06-2005, 15:42:55 nga banigjk »