Papa kërkon falje - Teologjia

×
Hyrja
Profili

Papa kërkon falje

Papa kërkon falje

· 2 · 941

  • Postime: 26711
  • Gjinia: Mashkull

ne: 11-06-2010, 15:46:02
Papa Benedicti i XVI-të u kërkoi falje publike viktimave të abuzimeve në kishën katolike.

Ai do të bëjë krejt çka është e mundur për mbrojtjen e fëmijëve nga sulmet seksuale të priftërinjve, sqaroi Papa sot, gjatë një meshe në sheshin e Shën Petrit në Romë, në të cilën morën pjesë 15 mijë priftërinj.

Në fjalën e tij Papa tha se viti i kaluar, i shpallur si vit i priftërinjve në vend që të ishte një vit i gëzimit solli në dritë "para së gjithash abuzimet e të miturve."

"Po ashtu ne lusim Zotin dhe të prekurit për falje dhe premtojmë se duam të bëjmë krejt çka është e mundur për t`u siguruar se një keqtrajtim i tillë nuk do të përsëritet më," tha Papa Benedicti i XVI-të.  Gazeta Express

  • Postime: 566
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 12-01-2014, 12:04:27
Papa duhet ti kerkoje falje vetes dhe te behet murg i stilit anglez, me vere dhe aventura, dhe mos te genjeje me force kunder nje heroi te ideve te veta, Jezusit.

Temat e fundit