×

Xhindet!

Xhindet!

· 53 · 16167

  • Postime: 72
myvela dervishaj
#50 ne: 08-06-2010, 23:23:09
Sa me shume te permendim ZOTIN E GJITHESISE,sa me shume te kerkojme ndihme prej ZOTIT, aq me larg do jemi prej xhindeve te mallkuar.

  • Postime: 287
CentauR.
#51 ne: 13-06-2010, 19:41:52


E gjeta një po e mendoja ndryshe  ^o)

  • Postime: 566
  • Gjinia: Mashkull
ciarli
#52 ne: 29-12-2013, 18:21:42
xhindet jane ''pleshtat'' e zotit, nje soft, shpirt qe perdor keto embrione per te krijuar bote, fantazi te tjera,, kurse shpirtrat qe nderhyjne nderkohe dhe vetequhen xhinde jane nje krijim-hemoragji e shpejte e zotit dhe duan te perfitojne prej tij, ashtu si varfanjuku prej zoterise borgjez te pasur dhe ka edhe neper boten tone plot, pa qellime, moral, apo edhe pa ligesi