×

Futbollistë, skuadra, kampionate, tifozë dhe çdo gjë tjetër për futbollin.

Lojtarët shqiptarë në Europë

Nisur nga Charlie  | Postimi i fundit nga Berni    · 10 · 1625

Italia, ne “fronin” e botes !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 628

FIFA: Brazili ekipi i vitit 2006 !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Kisss    · 1 · 973

Arsenal - Barcelona 1 - 2

Nisur nga Dimi  | Postimi i fundit nga Berni    · 12 · 2435