×

Shqiperia turistike - fotografi te ndryshme

Shqiperia turistike - fotografi te ndryshme

· 4 · 158

  • Postime: 609
  • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
ne: 13-05-2020, 23:42:02
 

 

  • Postime: 609
  • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#1 ne: 13-05-2020, 23:43:28
 

 

 

  • Postime: 4258
Charlie
#2 ne: 15-05-2020, 19:31:06
Vendi më i mirë për t'u larë

 

 


  • Postime: 26233
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#3 ne: 15-05-2020, 23:34:44
Perfekt duket. Qete dhe bukur.👍👌
 

Shqipëria udhëheq rënien nga standardet demokratike në Ballkan

Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 07-05-2020, 17:00:41
nga M A X
Shqiperia qe duam.al

Nisur nga InfoZRubrika Portalet Shqiptare

Postimi i fundit 07-04-2020, 13:35:10
nga InfoZ
Shqiperia fanpage ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 04-04-2020, 15:19:43
nga M A X
Sa shqiptare jane larguar nga Shqiperia?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 05-04-2020, 18:01:01
nga M A X
Sa e vjeter eshte Shqiperia?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 24-03-2020, 11:52:15
nga InfoZ