×

Enver Gjokaj perkrah Robert De Niero ne filmin “Stone”

· 1 · 451

Enver Gjokaj perkrah Robert De Niero ne filmin “Stone”

· 1 · 451

  • Postime: 1073
Vip News
ne: 10-10-2010, 11:50:04
Enver Gjokaj perkrah Robert De Niero ne filmin “Stone”
      


Këtë javë në të gjitha kinematë amerikane shfaqet filmi “Stone”, në të cilin interpreton edhe aktori me origjinë shqiptare, Enver Gjokaj. Ky mendohet të jetë dhe roli, i cili do t’i japi Enverit statusin e një prej aktorëve të rinj më premtues në Hollivud, pasi ai interpreton përkrah ikonave të kinematografisë botërore Robert De Niero, [...]
      

http://vipat.info/enver-gjokaj-perkrah-robert-de-niero-ne-filmin-stone/
      
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super