×
Hyrja
Profili

Enver Gjokaj perkrah Robert De Niero ne filmin “Stone”

Enver Gjokaj perkrah Robert De Niero ne filmin “Stone”

· 1 · 795

  • Postime: 1073

ne: 10-10-2010, 11:50:04
Enver Gjokaj perkrah Robert De Niero ne filmin “Stone”
      


Këtë javë në të gjitha kinematë amerikane shfaqet filmi “Stone”, në të cilin interpreton edhe aktori me origjinë shqiptare, Enver Gjokaj. Ky mendohet të jetë dhe roli, i cili do t’i japi Enverit statusin e një prej aktorëve të rinj më premtues në Hollivud, pasi ai interpreton përkrah ikonave të kinematografisë botërore Robert De Niero, [...]
      

http://vipat.info/enver-gjokaj-perkrah-robert-de-niero-ne-filmin-stone/
      

Temat e fundit