Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 1dhe1
« ne: 14-03-2021, 00:29:59 »

Postuar nga: M A X
« ne: 14-04-2020, 14:58:01 »

 

Mehmet Kosova është këngëtar i huaj. Emri i vertete: KENAN IMIRZALIOGLU
Gjatësia: 1.90cm
Hobi: basketbolli
Lindi në një familje prej gjashte antarësh ndërsa ishte fëmija më i vogel.
Gjatë shkollimit tregoi sukses tëveçant.Ka përfunduar fakultetin teknik-dega matematik.Gjatë vijimit të mësimit kolegët i propozuan që të konkurojë si mister ngase dallohej nga pamja atraktive mashkullore dhe anatomia briliante e konstruksionit trupor.Tash përpos porefsionit si aktor merret edhe me manikenizëm.
E pëlqen jetën e natës.Një pjesë të madhe të kohës e kalon jashtë shtëpisë. Kohën e lirë e kalon me muzikë. Gjëja më e dashur e tij ishte çaji dhe konsumon në sasi jashtëzakonisht të madhe. Dhe luan në filmin më të suksesshëm që qyhet "Jeta e hidhur".