Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 26-03-2021, 16:50:46 »

 
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-02-2021, 00:19:37 »

 
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-02-2021, 00:19:25 »

 

 
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-02-2021, 00:18:29 »

 
Postuar nga: Vip News
« ne: 25-04-2011, 12:50:06 »

Rikthehet Arta Bajrami
      

 

Këngëtarja Arta Bajrami kthehet pas një vit pauze, pas lindjes së bebes së saj të cilën e ka emëruar Viktoria. Ajo tashmë për adhuruesit e saj do të lansoj albumin e ri për të cilin thotë se është me këngë të disa rrymave muzikore. Më shumë rreth jetës së saj në statusin e nënës dhe [...]