Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Vip News
« ne: 11-11-2010, 11:50:04 »

Tendenca e re e Zanfina Ismajlit
      


Shumë njerëzve mund t’i tingëllojnë të ngjashme këto tendenca të reja të modelimit të flokëve për Zanfina Ismajlin pasi një gjë të tillë duket sikur e kanë parë edhe tek këngëtarja Rona Nishliu, por Zanfina mendon se e ka një ekskluzivitet të vetin dhe kështu dëshiron që të mbetet. Ja tek e shohim Zanfina Ismajlin [...]
      

http://vipat.info/tendenca-e-re-e-zanfina-ismajlit/