×

Agnesa Vuthaj: Nuk jam lidhur me Simone, të dashurin do ta doja shqiptar

Agnesa Vuthaj: Nuk jam lidhur me Simone, të dashurin do ta doja shqiptar

· 1 · 551

  • Postime: 1073
Vip News
ne: 08-05-2011, 02:50:07
Agnesa Vuthaj: Nuk jam lidhur me Simone, të dashurin do ta doja shqiptar
      


<img src="http://www.galsh.com/albums/userpics/10179/normal_agnesavuthaj%7E8.jpg" width="150px" />Që kur Agnesa Vuthaj mori përsipër të konkurronte në show-n “Dancing with the stars”, shumë fansa të saj (dhe jo vetëm) menduan me të drejtë se do kishin mundësi të shijonin përmes ekranit bukurinë, sharmin dhe klasin e saj. Por jo vetëm kaq; shpejt Agnesa e bukur dëshmoi se këtë garë- në të cilën po [...]
      

http://vipat.info/agnesa-vuthaj-nuk-jam-lidhur-me-simone-te-dashurin-do-ta-doja-shqiptar/
      
 

Agnesa (info, foto, video)

Nisur nga M A XRubrika Influencer

Postimi i fundit 22-04-2020, 15:45:50
nga M A X
Agnesa Vuthaj (info, foto, video)

Nisur nga InfoZRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 26-05-2020, 11:47:20
nga vipja
Agnesa & Simone pushime në Kosovë

Nisur nga Vip NewsRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 10-08-2011, 12:50:04
nga Vip News
Agnesa dhe Simone, të dashuruar

Nisur nga Vip NewsRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 23-05-2011, 22:50:07
nga Vip News
Agnesa dhe Simone të dashuruar ?

Nisur nga Vip NewsRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 27-04-2011, 04:50:08
nga Vip News