Albert Verria, një emblemë e kinemasë shqiptare (foto te rralla) - Vipat Shqiptare

×
Hyrja
Profili

Albert Verria, një emblemë e kinemasë shqiptare (foto te rralla)

Albert Verria, një emblemë e kinemasë shqiptare (foto te rralla)

· 1 · 661

  • Postime: 1073

ne: 24-11-2010, 09:50:04
Albert Verria, një emblemë e kinemasë shqiptare (foto te rralla)
      


Prej gati një gjysmë shekulli ai ka zënë vend në kujtesën tonë kolektive me një galeri rolesh të cilat publiku e ka të vështirë t’i harrojë. Një jetë e fiksuar në celuloid, me role të karaktereve të ndryshme, ku kufijtë mes komikes dhe dramatikes nuk ndahen fort lehtë. Një jetë e mbushur me dashuri për [...]
      

http://vipat.info/albert-verria-nje-embleme-e-kinemase-shqiptare-foto-te-rralla/
      

Temat e fundit