×
Hyrja
Profili

Ami dhe Ermali, aventurat në Vjenë

Ami dhe Ermali, aventurat në Vjenë

· 1 · 229

  • Postime: 1073

ne: 26-02-2011, 20:50:03
Ami dhe Ermali, aventurat në Vjenë
      


Partnerë në jetë, por si do të funksionojë çifti Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi si partnerë në skenë?! Ajo natyrë pak a shumë serioze dhe ai natyrë plot humor tashmë po përgatiten të shfaqen në krah të njëri-tjetrit, në një format plot alegri, në fillim të pranverës në ekranin e “Vizion Plus”. Të dy të [...]
      

http://vipat.info/ami-dhe-ermali-aventurat-ne-vjene/
      

Temat e fundit