×
Hyrja
Profili

Aventurat e Rovena Stefës në Mynih

Aventurat e Rovena Stefës në Mynih

· 1 · 379

  • Postime: 1073

ne: 28-09-2011, 06:50:02
Aventurat e Rovena Stefës në Mynih
      


<img src="http://vipat.info/aventurat-e-rovena-stefes-ne-mynih/rovenastefa-6/" rel="attachment wp-att-14807"><img class="aligncenter size-large wp-image-14807" src="http://vipat.info/wp-content/uploads/2011/09/rovenastefa1-764x1024.jpg" width="150px" />Me rastin e përgatitjeve për Festën e Birrës në Mynih të Gjermanisë, Rovena Stefa është gjendur atje dhe vetëm katër ditë më parë ka realizuar këtë foto që po përcjellim për ju. E ka mbuluar tërësisht fytyrën më një luan … Continue reading &lt;span class=&quot;meta-nav&quot;&gt;&#8594;&lt;/span&gt;
      

http://vipat.info/aventurat-e-rovena-stefes-ne-mynih/
      

Temat e fundit