×
Hyrja
Profili

Elisa & Emiljo eleminohen nga “Big Brother Albania 4″

Elisa & Emiljo eleminohen nga “Big Brother Albania 4″

· 1 · 321

  • Postime: 1073

ne: 23-01-2011, 05:50:23
Elisa & Emiljo eleminohen nga “Big Brother Albania 4″
      


Arbana u kërkon banorëve që të largohen në zonën e pishinës sepse ka ardhur momenti që të lexolet zarfi me eleminimin e parë për sonte. Kështu në dhomën e ndenjes betet Ervini dhe Elisa. Arbana lexon zafrin duke u dëgjuar vetëm në dhomën ku ndodhet nënat e dy të nominuarve. Ajo thotë se banori që [...]
      

http://vipat.info/elisa-emiljo-eleminohen-nga-big-brother-albania-4/
      

Temat e fundit