×
Hyrja
Profili

Emina Cunmulaj tani dhe aktore në “Virgin Eyes”

Emina Cunmulaj tani dhe aktore në “Virgin Eyes”

· 1 · 243

  • Postime: 1073

ne: 12-09-2011, 06:50:02
Emina Cunmulaj tani dhe aktore në “Virgin Eyes”
      


<img src="http://vipat.info/wp-content/uploads/2011/09/emina-cunmulaj-virgins-eyes.jpg" width="150px" />Emina Cunmulaj tashmë duket se i është drejtuar kinematografisë. Modelja shqiptare, ka interpretuar në filmin “Virgin Eyes” një prodhimi AFI me regji të Ferdinand D Ramml dhe skenar të Roxine Helberg. Filmi tregon për një vajzë 17 vjeçare me emrin Andrea, e cila gjatë pushimeve të mrekullueshme, mëson se jeta e saj kaq perfekte në [...]
      

http://vipat.info/emina-cunmulaj-tani-dhe-aktore-ne-virgin-eyes/
      

Temat e fundit