Nora Istrefi përgatitet të thyej rekorde - Vipat Shqiptare

×
Hyrja
Profili

Nora Istrefi përgatitet të thyej rekorde

Nora Istrefi përgatitet të thyej rekorde

· 1 · 219

  • Postime: 1073

ne: 28-06-2011, 06:50:04
Nora Istrefi përgatitet të thyej rekorde
      


Sa video ka realizuar Nora Istrefi këtë vit? Katër apo jo? Që do të thotë se ajo është këngëtarja me më shumë video brenda gjashtë muajve të parë të 2011 DHE këngëtarja ka në plan të realizoj të tjera! Ajo ka treguar se gjatë verës do publikoj dhe një videokëngë të re, e normalisht deri [...]
      

http://vipat.info/nora-istrefi-pergatitet-te-thyej-rekorde/
      

Temat e fundit