Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 24-01-2023, 23:48:08 »

 

Avalanche është një platformë e blockchain e decentralizuar që synon të ofrojë një ekosistem të shkallëzueshëm dhe të shumëpërdorueshëm për aplikacione dhe projekte të ndryshme të blockchain. Ajo ofron një rrjet të pavarur të sub-blockchains që mund të komunikojnë dhe të ndërveprojnë me njëri-tjetrin, duke ofruar një mënyrë të shkallëzueshme për të menaxhuar dhe siguruar transaksionet e blockchain. Avalanche përdor një algoritëm të konsensusit të quajtur Avalanche-X, i cili synon të ofrojë një mënyrë të shpejtë dhe të sigurt për të konfirmuar transaksionet e blockchain. Platforma gjithashtu ofron një API të hapur për zhvilluesit e aplikacioneve të tjera që mund të integrohen me Avalanche.