Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 25-01-2023, 00:17:01 »

 

Binance është një bursë e kriptovalutave e cila lejon përdoruesit të blenë, të shesin dhe të shkëmbejnë kriptovaluta të ndryshme. Ajo u themelua në 2017 nga Changpeng Zhao dhe është një nga bursat më të njohura dhe më të njohura në botë. Binance ofron një gamë të gjerë të monedhave kripto të ndryshme, si Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Binance Coin dhe shumë të tjera.
Bursa ofron një platformë të shpejtë, të sigurt dhe të lehtë për të përdorur për të shkëmbyer kriptovaluta. Gjithashtu ofron një sistem të lojrave dhe të shpërndarjes së mënyrave të ndryshme për të përfituar nga kriptovalutat.