Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 24-01-2023, 23:53:25 »

 

Litecoin është një kriptovalutë e hapur dhe e lirë që është konsideruar si "argjendi" i kriptovalutave (ari eshte bitcoin) dhe është i ngjashem me Bitcoinit. Litecoin përdor një algoritëm të quajtur Scrypt i cili është projektuar për të mundësuar miniera me pajisje të thjeshta dhe me kosto të ulët. Litecoin ka një kohë të transaksionit të shkurtër dhe një sasi të madhe më të lartë të maksimumit të monedhave në raport me Bitcoinin, cka e bënë më të në dispozicion për përdorimin e përditshëm. Litecoin gjithashtu ofron një zgjidhje më të shpejtë dhe më të lirë për transaksionet e micropayments. Litecoin është i njohur për shpejtësinë dhe eficiencën e tij.