Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 24-01-2023, 23:40:47 »

Near Protocol është një blockchain shkëmbimit të lirë dhe të hapur që synon të ofrojë shërbime të shpejta dhe të lira për aplikacionet dhe përdoruesit e saj. Ajo përdor një algoritëm të konsensusit të quajtur Proof of Stake shumë të shpejtë (PoS) që lejon përdoruesit të kandidojnë për të qenë "validator" dhe të marrin pjesë në procesin e minierës, duke u bazuar në sasinë e NEAR që ata posedojnë dhe kanë depozituar si garanti. Near Protocol gjithashtu përdor teknologji të avancuar të shkallëzimit që synon të mundësojë aplikacione të shpejta dhe të lira për përdoruesit e saj.