Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 25-01-2023, 00:03:11 »

 

XRP është një kriptovalutë e njohur edhe si Ripple, e cila është krijuar nga kompania Ripple Labs. XRP është konceptuar si një mjet i pagesës për të ndihmuar bankat dhe institucionet financiare në transaksionet e tyre të brendshme dhe të jashtme, duke ofruar një mënyrë të shpejtë dhe të lirë për të kryer këto transaksione. XRP është ndërtuar mbi teknologjinë blockchain dhe përdor një algoritëm të konsensusit të quajtur Ripple Protocol Consensus Algorithm (RPCA) për të siguruar rregullimin e saj. XRP është i njohur për shpejtësinë dhe eficiencen ne kryerjen e transaksionve monetare online.